Agnes Holmberg

En Bond-brud och ett snett knä

Publicerad 2017-07-12 07:02:00 i Food n' stuff, Mysiga händelser,

I fredags sminkade jag mig, lockade håret och satte på mina stora ringar, för det var dags för grillning! 
Tog 137:an mot Bjärred, och bara en liten stund senare satt jag här: 
Och snacksade med Lodi, Kalle och Elin. Drack Corona, som jag älskar, och åt mycet ostbågar, en bra start på helgen helt enkelt! (förresten, varför ser mina fötter minimala ut här...?) 
Äta äta äta. 
Tur att jag har en babe-ig Bond-brud till kompis, eller hur? 
Vi snackade så mycket att vi glömde grillen, och fick starta den på nytt. Under tiden passade jag på att äta lite mer ostbågar. 
Och sen var det äntligen dags för mat! Vi hade grillat majs (som ni ser), kött, ett kött-substitut till Elin, halloumi och en massa grönsaker och nypotatis. Och så kronärtsskocka då också! Hur man överlever en sommar utan det, det undrar jag. Jag och Elin åt bladen och Kalle fick hjärtat. 
Och så drack vi ett tyskt vin jag hade fått av Lina, och som var sådär. Men all in all hade vi det supermysigt. 
Sen vann jag och Elin på kubb (som vanligt eftersom vi är bäst), och eftersom Ludde och Kalle ville ha revansch lät vi de vinna andra gången ;) 
Jag hade på mig min vita kjol (från Humana), mina nya skor från Zara och en tröja jag köpte på H&M förra året. Kände mig som en amerikansk tjej på 70-talet, och det vill man ju gärna vara right? 
Skål för sommarkvällar som denna! Och för mitt vänstra knä som tydligen går inåt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela