Agnes Holmberg

Carrie, Samantha, Miranda and Charlotte

Publicerad 2017-07-01 19:07:00 i Mysiga händelser,

I torsdags var det ingen vanlig kväll, utan jag, Sandra och Lina skulle fira Elin som precis hade fyllt 21!!! 
Jag sminkade mig till Elvis och sen bytte jag om från pyjamas. 
Och sprang ut, förbi UB (Universitetsbiblioteket), lite sådär halvstressad. 
Jag tycker att det är så himla mysigt och speciellt att passera gamla ställen där man vet att många många många människor innan en har gått förbi. The perks av att bo i en gammal stad. 
Och så var jag äntligen framme på VED!! Det är så fint och New York-igt där inne, som att vi var Sex and the city-gänget typ haha! 
De hade coola lampor och jag kände mig fin i en tröja från Ivyrevel
Servitrisen sa att maten skulle ta lång tid så vi beställde in en drink i väntan; Prosecco och fläderblomslikör. VARFÖR dricker jag inte detta oftare? För en som älskar fläder är detta hur underbart som helst ju!
Jag hade ätit hemma men när jag såg hur god mat de hade och när det visade sig att alla de andra också skulle äta tänkte jag att man ju faktiskt kan äta två middagar. Jag tog tryffelrisotton (och dog för att den var helt jävla underbar) och grillad sparris med hallon-vinägrett och sallad och hasselnötter. Borde alltid äta såhär känns det som! 
"Måste jag se snygg ut nu?!" 
"Äh bara titta lite casual på din mat."
Sandra tog pizzan som också var grymt god, och serverad på en liten pizzaspade, vilket ju alltid ser nice ut! 
Sedan beställde vi in italienskt rosévin och snackade snackade snackade, som vi ju är bäst på. GRATTIS Elin, och jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan mitt egna Sex and the city-gäng. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela