Agnes Holmberg

16.43

Publicerad 2017-07-18 16:43:15 i Ett kort hej,

16.28. 
Jag är sömnig, hur kan jag vara sömnig när jag sov till nio idag och knappt har gjort något ansträngande sen dess? Kanske bara är att jag är uttråkad, det känns som en E V I G H E T tills torsdag. 
Har längtat efter Verona något enormt och är så glad att vi ska tillbaka dit i år också. Gå i kyrkor och affärer på dagen. Sen siesta på rummet med chips. Gå ut igen för att dricka Aperol Spritz. Äta god kvällsmat. Vara nära honom, min gose. 
 
16.32. 
Jag sitter i soffan i pyjamas. Vårt Playstation susar när lillebrorsan försöker vinna över Imperiet på Battlefront. Jag är så rastlös att det kryper i benen, vill inte scrolla instagram, vill inte titta på en serie, vill inte sova en stund. Vill göra stora, roliga, fantastiska saker. 
Kan det bli torsdag nu? Snälla? 
 
16.36
En stor spy-fluga studsar frenetiskt emot mig trots att jag försöker vifta bort den. Stora parallella moln täcker himlen och jag känner mig instängd som i en burk.
Lyssnar på jazz och hoppas att jag och Ludde kan grilla eller något ikväll. 
Italy; varför så långt borta? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela