Agnes Holmberg

Vecka 33

Publicerad 2017-08-15 20:50:51 i En sammanfattning eller en lista,

Det är redan vecka 33, och jag har en del mysiga och en del jobbiga saker som händer denna veckan. 
Veckans absolut viktigaste
Att jag ibland stannar upp och väntar in känslor och inte blir stressad och genom det ledsen för att jag har mycket att göra. Istället ska jag försöka ta varje dag lugnt och försöka ha ett bra humör även om jag har mycket att göra. 
 
Veckans "du borde egentligen redan ha gjort detta men du får göra det nu"
Fixa inför att jag börjar plugga om två veckor, känns som att jag inte har koll på någonting typ. Förutom att jag har köpt en kalender. Det är dock bara en liten del bland alla mängder av viktiga grejer att checka av från listan innan det är dags att börja plugga.
Och så behöver jag tvätta en del. Och lämna in mina favoritbyxor på lagning. 
 
Veckans goda
Jag har förberett en jättegod lunch tills imorgon! Och så kaaaanske jag och Ludde ska på bio då = POPCORN. 
Plus en massa kaffe varje dag på jobbet för att klara mig igenom dagarna med ett glatt humör. Och mängder av vatten också så att jag inte får huvudvärk. 
 
Veckans roliga
Hela min lördag kommer bli PERFEKT. Jag och Ludvig är bjudna på två stycken fester, en på eftermiddagen och en till på kvällen och längtar längtar längtar efter detta så mycket! 
 
Veckans bok
Jag har ingen aning. Snälla hjälp mig. För jag vet verkligen inte vad jag ska läsa nu haha. 
 
Veckans blogginlägg
Ett recept på något underbart jag åt förra veckan, ett boktips på senaste boken jag läste, ett inlägg om en mysig händelse för några veckor sedan och lite foton på vad jag köpte i lördags. Denna veckan har jag en massa kul, so prepare yourself!
 
Det viktigaste är att jag trots både jobb på förskolan och i Lugi ska försöka ha det så roligt som möjligt. Jag har fantastiska kollegor på båda ställena och helt amazing kompisar och familj som jag ska utnyttja så gott det går denna veckan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela