Agnes Holmberg

Vatten-boule och tusenbitars-pussel

Publicerad 2017-08-10 21:49:20 i En dag, Mysiga händelser, Resor,

Låt oss hoppa tillbaka några dagar i tiden (som man ju kan göra i bloggvärlden), närmare bestämt till den andra augusti då vi precis hade kommit fram till Småland och till farmor. 
Jag vaknade strax före åtta och hade gått om tid på mig att sminka mig och göra mig iordning. 
Vid nio gick jag ner för att äta frukost med mamma och farmor, och det blev gröt med svart vinbärs-marmelad, kaffe, vatten och en rostad macka med smör, ost och honung! 
Eftersom att jag hade kommit igång snabbt och lätt på morgonen hade jag en massa tid på mig innan vi skulle träffa våra kusiner, och jag passade på att läsa lite i farmors finrum. I löve it. 
Vi proppade bilarna fulla med oss själva plus en massa mat och nödvändigheter för att överleva i skogen, och vips så var vi här igen; i mina kusiners stuga. En lillebrorsa slog sig ner i solen och chillade järnet, 
Medans en annan brorsa plus en kusin kastade lite pilar i väntan på...
GRILLUNCH. SOM ÄR DET BÄSTA JAG VET. Och klyschigt men sant, ingen mat är så god som den som man äter utomhus. 
Solen sjönk sakta över den molnbeströdda himlen och vi spelade boule i vattnet
och pusslade tusenbitars-pussel, innan det var dags att låsa om stugan och åka tillbaka till farmors stora hus. 
Det skulle visa sig att detta blev vår första och sista dag vid sjön, och jag är otroligt glad att vi tog tillvara på tillfället och tog oss hit till alla tallar och granar. Saknar detta för alltid och evigt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela