Agnes Holmberg

Redan en ny vecka

Publicerad 2017-08-08 21:55:54 i En sammanfattning eller en lista,

Det är vecka 32. och jag har en hel del roligt och framför allt mycket som händer denna veckan!! 
 
Veckans viktiga 
Jag måste förbereda mig lite inför pluggandet i höst (som jag ju förresten inte har skrivit ett inlägg om än hehe..), och det kan ju vara kul, men framför allt tusen saker att inte missa. 
 
Veckans jobb
Jag är tillbaka på förskolan i några veckor fram tills terminen på Universitetet börjar, och är så glad att kunna fylla mina dagar med en sån viktig sysselsättning. Sen hade vi vår första gymnastikträning för terminen idag vilket var jättekul! Jag har saknat vårt lag så mycket och ser framemot nästa träning på torsdag!
 
Veckans måste
Jag MÅSTE ta mig iväg och träna själv, känner mig helt seg i kroppen av att inte ha kunnat träna ordentligt på hur länge som helst. Så jag måste lösa det på något sätt vid något tillfälle denna veckan! 
 
Veckans mat
Jag har en massa goda grejer att käka imorgon som jag ska visa er senare i veckan! Och jag är sugen på att gå på dejt med Ludde eller en kompis, gå ut och äta eller något liknande. Vi får se, än så länge bara önsketänk. 
 
Veckans väder
Ska vara en sån där mysig blandning av molnigt och soligt, som klassisk svensk sommar runt 20 grader. Så länge det inte regnar är jag nöjd så att jag kan vara ute med barnen på förskolan! 
 
Veckans gos
Idag tittade jag, mamma och pappa på Planet Earth efter mitt jobb, imorgon ska jag träffa Lodi och jag vill försöka träffa Julia när hon är i Lund, samt Isabel! 
 
Veckans helgplaner
På fredag är jag tillsammans med bland annat Ludvig, Kalle och Elin inbjuden till Elins kompis för en sommarfest innan det är dags att plugga igen, och det ska bli jättekul! Har inte riktigt listat ut hur lördagen blir och på söndag ska jag försöka träffa Julia (HUR länge sen var inte det förresten?) och träna. Ska också försöka hänga med Isabel någon gång under helgen!
 
Veckans känsla
Stressig och mycket i huvudet, men mycket kul att sysselsätta mig. 
 
Veckans blogginlägg
Lite bilder från Anderstorp förra veckan, en rolig lista jag hittade på Sandra Beijers blogg och kanske en dag genom några bilder? Vi får seeee. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela