Agnes Holmberg

Ostronskivling och gula solglasögon

Publicerad 2017-08-13 12:21:45 i En dag,

Veckan som kom och gick var faktiskt väldigt bra, och min onsdag var nog den allra bästa dagen. Ni får se, helt enkelt. 
Jag hade vaknat på bra humör och lyckats vara relativt pigg, vilket ju alltid känns som en fördel på morgonen. Det regnade och hade verkligen inga "kläder efter väder" men försökte kompensera det med ett paraply. 
Åt en avvomacka inslagen i folie på bussen. Jag gillar att jag har gjort en grej av att äta frukost på bussen och inte hemma, jag blir verkligen inte illamående om jag väntar ett tag på morgonen innan jag äter och då hinner jag även äta i lugn och ro. 
Dessutom ser jag till att ha en vattenflaska med mig, och dricker i praktiken alltid upp den! Tips till alla som borde dricka mer vatten, att göra så att ni bestämmer ett tillfälle på dagen då ni inte har så mycket annat för er då ni måste dricka en flaska med vatten. Typ när ni sitter på bussen påväg till jobbet tex. 
Sen flöt förmiddagen på så som den gör när man jobbar med barn, snabbt men kanske inte alltid så lätt, och således blev det dags för lunch. 
Och bara titta vad jag hade med mig!? Mamma hade gjort detta till kvällsmat dagen innan; tagliatelle med ostronskivling, chèvre, grönkål, smör och pecorino. BÄSTA lunchen på länge (tänkte publicera receptet snart dessutom). 
Jobba jobba joooobbaaa och sen satt jag i solen och läste i väntan på bussen mot Lund. 
Höll nästan på att somna på bussen men när jag kom fram till Lund fick jag detta: 
En väldigt mysig eftermiddagsaktivitet. 
Kvällen avslutades med hemmagjorda hamburgare som min lillebror Walter gjorde och sen tittade vi på serier innan vi skulle lägga oss; en helt perfekt onsdag enligt mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela