Agnes Holmberg

Några matfavoriter

Publicerad 2017-08-05 15:02:00 i Food n' stuff, Här hemma,

Italiensk mat i all ära, men som alltid när man har varit hemifrån ett litet längre tag kan man börja längta efter sina vanliga matvanor! Det jag åt veckan efter att jag hade kommit hem från Verona var så otroligt gott att jag tänkte visa några här!
Två av de bästa frukostmackorna man kan tänka sig; en med smör, brie och salldslök och en med Cantadou, svartpeppar + salt och kall kokt potatis (har man kokat lite för många nypotatisar kvällen innan är det bara att spara några i kylskåpet så blir det en perfekt frukost!)
Jag fick linsoppa TVÅ gånger, som dessutom var gjorda på helt olika sätt!? Och så goda mackor till + oliver. Detta kan nog klassas som en av mina absoluta favoriträtter. 
En eftermiddag gjorde jag mig denna tallriken; en tunn sesamknäckemacka med smör, skinka och salladslök på (det sistanämnda är ett annat favoritpålägg, allt blir godare med salladslök!), några skivor brie och en kopp grönt te. Sen satte jag mig i soffan och läste Jeeves och Wooster under en filt; ganska idylliskt eller hur? 
Jag försökte se till att dricka ordentligt; som här med limejuice i vattenflaskan. 
Jag hängde mycket med mamma i soffan och tittade på Planet Earth och åt mörk choklad. 
Passerade en väldigt välskriven skylt när jag var påväg ut i tisdags. 
Skulle nämligen möta min fotomodell Elin ;) för lunch på Zen sushi, innan det var dags att ta tåget med familjen till svampskogen. 
 
Det var lite av den mat jag åt när jag kom hem, har ni några tips på speciella pålägg till mackor tex? Skriiiv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela