Agnes Holmberg

Den nya terminen

Publicerad 2017-08-23 22:21:45 i Ett kort hej,

Okej guys, jag är lite nervös. Med betoning på lite. 
På måndag börjar jag plugga på Lunds universitet, i historia. Alla säger att det kommer gå toppen och att det inte är en big deal men jag kan inte hjälpa att det känns som att jag ska kissa på mig, trots att jag samtidigt är grymt taggad inför detta. Gaaaanska blandade känslor helt enkelt. 
Jag ska alltså läsa grundkursen och fortsättningskursen i historia, och det kommer i grund och botten bli hur kul som helst. 
Läntar tills att jag kan sitta på UB och plugga såhär, och sen dra till Gerdahallen efter och träna. Är pepp på att lära mig en massa nytt och få pusha mig själv på andra sätt än vad jag har fått göra på förskolan. 
Min hösttermin kommer alltså bli helt annorlunda än vad min vårtermin blev, båda på bra och dåliga sätt. 
Men jag är nervös så att det känns som att jag kommer kräkas haha, en helt ny vardag med helt nya människor och en massa utmaningar...
Nästa vecka ska jag bara försöka fika med folk och komma in i känslan av att plugga på Universitetet. 
Och tills dess försöker jag peppa mig själv att jag inte kommer vara mest nervös eller den ointilligentaste där, och folk har ju faktiskt rätt när de säger att det kommer vara så många där ändå att det inte kommer märkas oavsett hur jag beter mig. 

Vi får se hur det går. 
Och uppdaterar ju er under tiden såklart, från ett höstigt Lund. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela