Agnes Holmberg

Bodil Malmsten och lite annat fint

Publicerad 2017-08-26 17:31:27 i Kläder och annat man älskar, fiiiina grejer,

Glad lördag alla! Hoppas att ni hittills har en lika bra helg som jag har. Jag tänkte visa er lite nya saker som jag har köpt på sistone!! 
Aaaaaallt detta är nu mitt. 
Till och börja med Så gör jag- konsten att skriva av Bodil Malmsten. Jag hade hört en massa fina recensioner om den och bestämde mig för att ge den till Märta (Ludvigs syster) i födelsedagspresent för hon gillar också att skriva. Insåg sen att wow, den här vill jag VERKLIGEN också ha haha så var tvungen att köpa den åt mig själv med...
Har bara läst några delkapitel men Malmsten briljerar redan. Återkommer när jag har läst ut den!
Mitt sminkborttagningsmedel hade tagit slut och eftersom detta är min all time favourite så var jag tvungen att köpa den igen. Jag älskar alla produkter från NUXE som jag har testat men denna tar nog ett pris allså. Fungerar SÅ bra för min hy. 
När jag och mamma kollade igenom Åhléns för någon vecka sedan hittade jag också detta linnet. I min bästa nude-färg och med väldigt snygga axelband. Köpte ett och några dagar senare var jag tvungen att köpa ett till för att det satt så bra på mig haha. Och när man hittar ett sånt fint basicplagg kan man lika bra köpa två så "håller" de längre. 
Nu när jag ska börja plugga kände jag att jag verkligen behövde en kalender och hittade denna jättefina på Gleerups (mvh en person som glömmer det mesta även om det är uppskrivet). 
Och så slutligen ett par solglasögon från H&M som jag tycker är SÅ snygga. Känner mig som Jerry Hall när jag har på mig dem hehe :3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela