Agnes Holmberg

En början

Publicerad 2015-08-16 14:05:15 i Allmänt,

Okej, jag känner på mig att det i såna här fall praktiskt taget är ett tvång att berätta lite mer om sig själv så att folk vet åtminstonne LITE mer om en innan de börjar läsa ens blogg. Så alltså, jag heter Agnes Holmberg och är en 17årig tjej som precis ska börja sitt tredje år på en av Lunds gymnasieskolor. 
Lund är min födelsestad och också den plats jag har tillbringat hela mitt liv (med undantag från några resor till städer så som Paris, Rom och Berlin). Jag lever med mina föräldrar och två yngre bröder i de centrala delarna av denna stad som jag (nästan) älskar mer än mig själv. En stor släkt som består av båda skåningar och smålänningar har lett till att jag är en väldigt släktkär person som är van vid att umgås med kusiner, fastrar och gammelmödrar. En ständig längtan till de smålanska skogarna gör mig nästan galen (hur konstigt det än kan låta). 
På min fritid arbetar jag som tränare för små gymnaster, umgås med min underbara pojkvän Ludvig och mina fantastiska vänner, tränar själv, dricker kaffe tills jag storknar, dansar, cyklar som en riktig lundabo (after all är det ju faktiskt det enda rätta sättet att ta sig fram på ;) ), drogar allt som har med mode att göra, drömmer om städer som Paris och New York samt skriver. 
 
Så, nu när vi har lagt denna grunden får vi se vart detta leder och vad jag kommer skriva om, men det löser nog sig efter hand. :) 
 
Sincerely yours,
Aija

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag heter Agnes och är en modeälskande, kaffedrickande Lunda-cyklist på 20 år, med ett ohälsosamt dyrkande av Lana del Rey. Förutom allt detta skriver jag också, i hopp om att någon gång kunna producera något riktigt bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela